Qeveria ka caktuar seancë, pritet të miratohen masat e reja restriktive

e postuar më at 12:46
102 0

Qeveria e Maqedonisë së Veriut do të mbajë seancë. Sipas informacioneve jozyrtare në seancën do të diskutohet për miratimin e masave të reja restriktive.

Jozyrtarisht, një pjesë e propozimeve të cilat priten që të pranohen dhe të miratohen janë rritja e orës policore dhe mbyllja për dy javë e objekteve hotilerike për dy javë.

nga kategoria