Qeveria e RMV-së sot vendos për orën policore

e postuar më at 09/03/2021
135 0

Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut në mbledhjen e sotme me propozim të Ministrisë së Shëndetësisë dhe Komisionit për Sëmundje Infektive duhet të vendos rreth orës policore nga ora 22:00 deri në 05:00 të mëngjesit në territorin e gjithë vendit.

Komisioni vlerëson se një masë e këtillë rigoroze duhet të ketë efekt, ndërsa tani për tani propozimi është që kjo masë të zgjasë dy javë, aq sa një cikël epidemiologjik.

nga kategoria