Qeveria e RMV-së dorëzoi në Kuvend ndryshimet për Ligjin për Regjistrim

e postuar më at 18:43
176 0

Qeveria dorëzoi në Kuvend ndryshimet në Ligjin për Regjistrim, informojnë nga Qeveria.

Në seancën e 59-të të sotme, Qeveria përcaktoi tekstin e Projektligjit për ndryshimin e Ligjit për Regjistrimin e Popullsisë, Familjeve dhe Banesave në Republikën e Maqedonisë së Veriut në vitin 2021.

Projektligj me ndryshimet e paraqitura do t’i paraqitet Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut, duke e shtyrë regjistrimin për shtator 2021, domethënë që datat për kryerjen e Regjistrimit do të ndryshohen dhe se do të realizohet në shtator të këtij viti.

Një nga ndryshimet e propozuara është vazhdimi i procesit të vetregjistrimit të qytetarëve nga diaspora deri në fund të regjistrimit në shtator.

J X

nga kategoria

pg slot