Propozim-ligji për Nënshtetësi sot para deputetëve në Kuvend

e postuar më at 09:38
126 0

Propozim-ligj për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për shtetësi të Republikës së Maqedonisë së Veriut, me procedurë të shkurtuar, në leximin e dytë, të propozuar nga deputetët: Ziadin Sela, Skender Rexhepi, Surija Rashidi, Safije Sadiki Shaini, Abdulla Saliu, Elmi Aziri, Halil Snopce, Ilire Dauti, Atnan Neziri, Artina Qazimi, Hysni Ismaili, Afrim Gashi, është në rend dite të njërës prej disa seancave të paralajmëruara për sot në Kuvendin e Republikës së Maqedonisë së Veriut.

Siç është paralajmëruar, deputetët duhet të debatojnë për Propozim ligjin për ndryshim dhe plotësim të Ligjit për letërnjoftim, me procedurë të shkurtuar.

Propozim-ligj për ndryshim dhe plotësim të Ligjit për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele, me procedurë të shkurtuar, është në rend dite të seancës së sotme të 26-të të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut

nga kategoria