Plas sherri mes Mevlanit dhe Ledjanës: Nuk po interesohesh për mua!

e postuar më at 19:58
105 0

Në takimin që kanë pasur sot, Mevlani u ankua për sjelljet e Ledjanës duke thënë se ajo nuk po shfaq interes për të.

Mevlan: Ke 2 muaj që qan për mua dhe tani që u deklarova, nuk merr një herë në telefon “Si je?” e “Çfarë bën?”

Ledjana: A je në takim me mua? Koha është gjëja më e çmuar për mua dhe po ta kushtoj ty. Ma përmend gjithë kohës dhe dyshon gjithë kohës te unë, hera e fundit që e bën këtë gjë.

Mevlan: Po unë i shkreti po mendoj për mirë se po bie brenda me një person që nuk i interesoj.

J X

nga kategoria