Përçahet BDI e Tetovës, funksionarët të distancuar nga Teuta Arifi

e postuar më at 22:55
7 0

Nis konflikti brenda BDI-së edhe në degën e Tetovës.

Funksionarë të kësaj parti dhe drejtues të degës së Tetovës, kanë vizituar fshatra të Malësisë, por nuk e kanë marrë me vete kryetaren e Komunës dhe nënkryetaren e partisë, Teuta Arifin.

Kjo ndasi vjen në prag të shpalljes së kandidaturave ku kreu i partisë Ali Ahmeti mbështet Teuta Arifin, ndërsa strukturat lokale janë kundër nominimit të saj.

 

T F

nga kategoria