Për 1 javë janë kryer më shumë se 5 mijë inspektime nëpër lokale

e postuar më at 15:49
101 0

Edhe pas më shumë se një viti jetese me kushte të pandemisë, shërbimet e inspektimit kanë shumë punë lidhur me kontrollimin e respektimit të masave themelore për parandalim. Në periudhën nga 29 marsi deri më 4 prill të këtij viti, shtatë shërbime të inspektimit kanë kryer më shumë se 5,200 inspektime dhe kontrolle në hapësirat afariste dhe vendet e hapura ku qytetarët janë grupuar më shpesh. Më shumë punë kanë pasur Inspektorët e tregut, të cilët kanë kryer 4500 kontrolle, kryesisht në objektet gastronomike. Janë identifikuar 91 parregullsi gjatë punës, janë ngritur 34 akuza për kundërvajtje dhe 43 gjoba ndërsa lokalet janë mbyllur menjëherë.

J X

nga kategoria