PANOVSKI: DERI MË 20 PRILL PRITET TË ARRIHET KULMI ME INFEKTIME, DO TË KETË MBI 60 VIKTIMA NË DITË

e postuar më at 20:21
125 0

Numri i viktimave ndjek numrin e rasteve të reja dhe të hospitalizuarve, thotë mjeku Nikolla Panovski për “Sitel”.

“Numri i viktimave është vonuar për dy javë në krahasim me numrin e rasteve të reja dhe të hospitalizuarve me coronavirus”, thotë Panovski.

Panovski tha se pritet që deri më 20 prill pritet të arrihet kulmi ku mund të ketë edhe mbi 60 viktima në ditë

Ai thotë se personat në mes 30-40 vjeçar më së paku mbrohen dhe në periudhën e fundit pjesa më e madhe e tyre infektohen.

J X

nga kategoria