Padi penale për 3 shtetas të huaj për falsifikim të PCR testit në Maqedoninë e Veriut

163 0

Prokuroria Themelore Publike ngriti padi penale kundër dy shtetasve turq dhe një qytetari zviceran, për akt penal “falsifikim të lejes” sipas Kodit penal të Maqedonisë së Veriut.

„Në raste të ndara penale-juridike, të akuzuarit kanë kryer veprën duke treguar vërtetime të rreme për PCR teste negative për Covid-19 në pikën e kontrollit të pasaportave gjatë daljes nga Maqedonia e Veriut në Aeroportin ndërkombëtar Shkup”, thuhet në kumtesën e PTHP-së./Smartnews /

Administrator

Ky lajmë është postuar nga ana e redaksionit SMART NEWS. - Administratori

nga kategoria

pg slot