Opinionisti Arbër Kadriu: Mundësia e ASH-së për të hyrë në Qeveri, shumë e arsyeshme dhe normale

51 0

Gazetari i njohur Arbër Kadriu ka shprehur mendimin e tij lidhur me mundësinë e hyrjes së ASH-së në Qeveri, transmeton InfoShqip.

Ai thekson se rivaliteti me BDI-në do jetë i ashpër  dhe fushbetejë e rëndë.

Në vazhdim shkrimi i plotë:

“Mundësia e ASH-së për të hyrë në Qeveri, më duket shumë e arsyeshme dhe normale. Pas gjitha dilemave, kjo parti është pro-evropiane, pro ndryshimeve kushtetuese e megjithatë do të ketë fuqi politike për të sjellë ndryshime, e që mbetet qytetarët t’i shohin se çfarë do të bëjnë nga programi i tyre i premtuar.

Administrator

Ky lajmë është postuar nga ana e redaksionit SMART NEWS. - Administratori

nga kategoria

pg slot