OBSH, kundër pasaportave të vaksinimit

e postuar më at 13:46
74 0

Organizata Botërore e Shëndetësisë (OBSH) nuk është dakord për miratimin e pasaportave të vaksinimit për shkak të pasigurisë nëse vaksinimi parandalon transmetimin e virusit, si dhe shqetësimet rreth barazisë.

Në Mbretërinë e Bashkuar, janë 70 deputetë që e kundërshtojnë me forcë vendimin për të miratuar pasaportat duke e konsideruar diskr*iminuese.
Ata kanë paralajmëruar se pasaportat e Covid , përmes të cilave njerëzit do të duhet të provojnë se janë vaksinuar për të hyrë në dyqane, bare dhe ambiente të tjera të brendshme dhe tubime, mund të jenë “diskr*iminuese”. OBSH ndërkohë pret të rivlerësojë vaksinat Kineze kundër Covid-19, Sinopharm dhe Sinovac deri në fund të Prillit.

nga kategoria