Nuk përjashtohet mundësia e karantinës në Maqedoni

e postuar më at 07:21
137 0

Ministri i Shëndetësisë, Venko Filipçe për TV24 deklaroi se nuk përjashtohet mundësia për karantinë në vend.

Sipas tij, të rinjtë nuk i respektojnë masat parandaluese dhe vazhdojnë me komunikim dhe kjo bën bartjen e virusit.

Ndryshe, ora policore në Maqedoni filloi nga java e kaluar dhe do të zgjasë deri më 22 mars.

J X

nga kategoria