Nuk kalon në procedurë të përshpejtuar propozim ndryshimi për Ligjin për Zgjedhje

e postuar më at 21:33
171 0

Kuvendi i Kosovës ka mbajtur seancën për ndryshimin e Ligjit për Zgjedhje ku iu mundësohet mërgatës që të votojë nga Ambasadat dhe Konsullatat.

Me 65 vota për, 39 kundër dhe asnjë abstenim, nuk kalon në shqyrtim të parë propozim ndryshimi për Ligjin e Zgjedhjeve.

Me këtë akt është mbyllur kjo seancë e Kuvendit të Kosovës

J X

nga kategoria

pg slot