Nuk do të ju besohet çmimi i këtij modeli të Ford

170 0

Modeli legjendar është ende një mall jashtëzakonisht i kërkuar sot.

Për ata që e njohin më mirë historinë e Fordit, çmimi nuk është çudi.

Ky është modeli RS200, i cili pa dritën e diellit vetëm për të përmbushur rregullat e homologimit të FIA-s.

Ford prodhoi vetëm 200 njësi në tre vjet, sipas nevojës në përputhje me rregullat. 24 kopje më pas u ripunuan në shfaqje edhe më të fuqishme të evolucionit.

Pikërisht një nga 24 kopjet arriti në ankand muajin e kaluar. Është ofruar nga shtëpia e ankandit Bring a Trailer, dhe një javë para përfundimit të ankandit, ai arriti një çmim prej 280,000 dollarë.

Le ta përsërisim historinë. Është një makinë e garave me një motor Cosworth të vendosur në qendër, vëllimi i të cilit është rritur nga 1.8 në 2.1 litra si pjesë e përpunimit. Kjo kopje zhvillon mbi 600 kuaj fuqi.

 

Administrator

Ky lajmë është postuar nga ana e redaksionit SMART NEWS. - Administratori

nga kategoria

pg slot