Nora na e zbardh fytyrën, flamuri i Kosovës mbi atë të Rusisë

e postuar më at 18:40
85 0

Xhudistja nga Kosova, Nora Gjakova e ka fituar medaljen e artë në Gjeorgji.

Në finale të Grand Slam Tbilisi, Gjakova mposhti xhudistën nga Gjorgjia, Eteri Liparteliani ku edhe u stolis me medalje të artë.

jithashtu, xhudistia jonë fitoi edhe 1000 pikë Olimpike.

Më lartë mund të shikoni se si flamuri i Kosovës ngritët lartë nga shtetet si Rusia, Kanada dhe Gjeorgjia.

 

J X

nga kategoria