Nga sot fillon vaksinimi i qytetarëve mbi moshën 77 vjeçare

e postuar më at 08:17
117 0

Në pikat vaksinuese në mbarë vendin, sot nisë vaksinimi i 20 000 qytetarëve të moshës mbi 77 vjeçe që kanë sëmundje kronike.

Sipas paralajmërimeve, vaksinimi prej sot fillon në poliklinikat “Jane Sandanski”, Çair dhe Bukuresht në Shkup, në shtëpitë e shëndetit në Prilep, Ohër, Gostivar, Shtip, Kumanovë, Veles, Manastir, Strumicë, si dhe në spitalin në Kavadar.
Nga e premtja do të fillojë vaksinimi në Tetovë, Strugë, Negotinë, Kriva Pallankë, Vevçan, Vallandovë, Rostushë, Gostivar, Gjevgjeli, Dellçevë, Sveti Nikole, Resnjë, Demir Hisar, Krushevë, Makedonska Kamenicë, Kratovë, Kërçovë, Koçan, Radovish, Vinicë, Probishtip, Dibër, Pehçevë dhe Makedonski Brod.

J X

nga kategoria