Nga sonte deri me 22 Mars fillon zbatimi i ores policore në Maqedonine e Veriut

e postuar më at 11:52
160 0

Nis që nga sot ora policore, në Maq. e Veriut. Qeveria mori vendim pas propozimit të Komisionit për sëmundje infektive dhe me qëllim që të pengohet rritja e mëtejme e numrave të të prekurve nga Covidi-19.Ora policore nis në orën 22:00 dhe zgjat deri në orën 05:00 të mëngjesit.
Ndërkohë që lëvizja gjatë kësaj periudhe do të jetë e mundur vetëm me leje për qarkullim.                                             Ora policore, që do të nisë sot sipas vendimit të Qeverisë do të zgjasë deri më 22 mars.SmartNewsTv

J X

nga kategoria

pg slot