Nga 200 amendamente të opozitës shqiptare, do të shqyrtohen vetëm tre

e postuar më at 17:01
127 0

Nga 200 amendamentet e opozitës shqiptare, vetëm tre i plotësojnë kushtet formale sipas Rregullores që të shqyrtohen në Komisionin për Çështje Evropiane, tha kreu i komisionit Arbër Ademi. Sipas tij arsyeja është se në amendamentet e tjera është shkruar se janë dorëzuar nga një grup deputetesh por është nënshkruar vetëm një deputet. Halil Snopçe, ASH AAA Shihet qartë se ka një lojë për të diskredituar opozita dhe që ajo të mos jetë e kyçur në këtë proces. Qeveria nuk ishte e interesuar që ky ligj të miratohet dhe ne e kuptuam që kur ligji sillej.

J X

nga kategoria