Nesër mblidhet Këshilli i Sigurisë së RMV-së

e postuar më at 21:41
117 0

Këshilli i Sigurimit do të mbajë seancën e tij të njëmbëdhjetë të rregullt nesër në ora 13:00, theksojnë nga Kabineti i Presidentit.

Përveç anëtarëve të Këshillit të Sigurimit, me ftesë të Presidentit Pendarovski në seancë do të marrin pjesë edhe shefi i Shtabit të Përgjithshëm të Armatës së Republikës së Maqedonisë së Veriut, Gjeneral Lejtnant Vasko Gjurçinovski, Drejtori i Agjencisë së Inteligjencës Erold Musliu dhe Drejtori i Sigurisë Kombëtare Agjencia Viktor Dimovski.

Seanca do të mbahet me një pikë të vetme në rendin e ditës: Informacion mbi prokurimin strategjik në Ushtri në periudhën e ardhshme.

Pas seancës së Këshillit të Sigurimit, shërbimi për shtyp nga Kabineti i Presidentit do të jep deklaratë.\SmartNews\

J X

nga kategoria

Vazhdon seanca e 25-të plenare

Posted by - 18/03/2021 0
Kuvendi i Republikës së Maqedonisë së Veriut sot do ta vazhdojë debatin rreth Propozim ligjit për huazimin e Republikës së…