Nëse doni të dukeni me elegancë këtë pranverë: Vishuni kështu!

e postuar më at 09:51
88 0

Ashley Roberts është një këngëtare dhe aktore amerikane. Këto ditë ajo po tërheq vëmendjen me zgjedhjen e saj të mahnitshme të veshjeve

Ashely të gjithave u ka dhënë një detyrë serioze mode, transmeton Telegrafi.

Nëse dëshironi të dukeni elegante këtë pranverë, me kujdes kombinoni ngjyrat e zjarrta dhe nuk do të gaboni.

J X

nga kategoria