Nebiu: Përkrahja deklarative e BDI-së për Ligjin për shtetësi nuk po kalon në përkrahje praktike

e postuar më at 21:11
250 0

Analisti politik Besim Nebiu tha se në mënyrë deklarative ka një përkrahje nga të gjitha partitë shqiptare për projekt ligjin për shtetësi, por si në shumë raste tjera përkrahja deklarative nuk kalon në përkrahje praktike.

“Edhe pse u dëgjuan disa prononcime se ka mbështetje, BDI dhe partitë tjera që janë pjesë e koalicionit qeveritarë nuk janë distancuar deri tani nga ky qëndrim i mospërkrahjes së këtij ligjit. Për mua është pak interesante në të njëjtën kohë edhe e përkrah edhe nuk e përkrah ligjin. E përkrah si parti por nuk e përkrah si anëtare e qeverisë”, tha Nebiu.

Sipas tij do të ishte në rregull dhe e logjikshme që të prononcohet edhe BDI me qëndrimin e qeveris që e ka për këtë ligj.

nga kategoria

pg slot