Në “Portokalli” dikush tashmë luan edhe rolin e Albin Kurtit, jepet skeçi me Edi Ramën

e postuar më at 13:10
112 0

Spektakli i humorit “Portokalli”, që për shumë kohësh ka sjell skeçe të shumta humorisitike duke bërë imtimet e emrave të ndryshëm të politikes.

Ndër vite, ky spektakël i humorit është shquar edhe për thumbimet politike dhe imitimet e emrave të njohur të politikës që ka sjell.

Për herë të parë, tani ka sjell në rol Kryeministrin e ri të Kosovës, Albin Kurtin.

Në dy skeçet javore të sezonit të ri, Kryeministri Kurti erdhi nën interpretimin e aktorit Erblin Bajko.

Në pikën e radhës humoristike, skeçi përfshinte edhe Kryeministrin e Shqipërisë, Edi Ramën, nën interpretimin e aktorit Florian Binaj.

Që të dyja skeçet kanë ngjallur reagime të shumta në kanalin “YouTube”, me shumë prej komentuesve që i kanë përgëzuar aktorët në fjalë për aftësitë e tyre të imitimit.

<iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/nbRhR_gBpVk” title=”YouTube video player” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen></iframe>

nga kategoria