Në ora 11:00 pritet të takohen sekretarët e partive politike shqiptare në RMV

e postuar më at 09:06
203 0

Sot me fillim në ora 11:00, në Klubin e Deputetëve në Shkup do të takohen sekretarët e partive politike shqiptare në Republikën e Maqedonisë së Veriut.

Në këtë takim do të jenë prezent sekretarët e BDI-së, BESË-së, PDSH-së, ASH-së dhe AA-së.

Pas këtij takimi do të ketë dhe deklarata për media.

J X

nga kategoria

pg slot