Ndryshimet për ligjin e regjistrimit sot në Komisionin Juridiko-Ligjvënës

e postuar më at 09:13
162 0

Kuvendi e filloi procedurën për shtyrjen e regjistrimit, që parashikohet të realizohet nga 5 deri më 30 shtator. Deputetët dje e votuan nevojën për miratimin e Propozim-ligjit për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për Regjistrimin e popullsisë, familjeve dhe banesave në Republikën e Maqedonisë së Veriut, 2021, me procedurë të shkurtuar. Ndryshimet e Ligjit për regjistrim morën mbështetje në Komisionin për Çështje Evropiane, ndërsa sot paradite janë para Komisionit Ligjdhënës-Juridik.

nga kategoria

pg slot