Ndërtim pa leje në Kodrën e Diellit, padi penale për 43 vjeçarin

243 0

Ministria e Punëve të Brendshme ka njoftuar, se Sektori i Punëve të Brendshme në Tetovë ka parashtruar padi penale ndaj 43-vjeçarit, A.R. nga Tetova, pasi dyshohet se ka kryer veprën penale “uzurpim të patundshmërisë” dhe “Ndërtim pa leje”.

“Gjatë vitit 2020, në Kodrën e Diellit, në vendin e quajtur “Jelak”, i denoncuari në rolin e investitorit, pa poseduar dokumentacionin e nevojshëm, ka ndërtuar vikend shtëpizë në tokë shtetërore. Më 11.01.2021, nëpunës të autorizuar nga Kodra e Diellit, në të njëjtin vend kanë vërejtur punëtorë se si po realizojnë punime ndërtimore. Në të njëjtën ditë, ekipi i SPB Tetovë ka kryer kontroll në vendin e ngjarjes, pas çfarë është përgatitur dokumentacioni”, njofton nga MPB-ja.

Administrator

Ky lajmë është postuar nga ana e redaksionit SMART NEWS. - Administratori

nga kategoria

Delta shkakton kaos në botë

Posted by - 12/07/2021 0
Tokio,qyteti nikoqir i Lojërave Olimpike këtë verë, hyn sot në një gjendje të re të jashtëzakonshme, për shkak të rritjes…
pg slot