Ndalohet festa familjare në Kumanovë

e postuar më at 19:01
189 0

Siç njoftojnë nga SPB Kumanovë në ora 11:20 në SPB Kumanovë është raportuar se në një shtëpi në Kumanovë ka pasur festë familjare.

Përkatësisht nuk janë respektuar rregullat shëndetësore në kohe pandemie.

“Policët e SPB Kumanovë kanë kontrolluar shtëpinë e T.M (29) dhe aty janë zbuluar mysafirë”, thonë nga policia.

Pas dokumentimit të plotë të rastit do të propozohet parashtesë “mosveprim sipas rregullave shëndetësore në kohe pandemie”.

nga kategoria

pg slot