MPB: 12 shkelje të orës policore, 408 gjoba për mosmbajtje të maskës, Spasovski ne inspektim

e postuar më at 10:59
179 0

Ministria e Punëve të Brendshme njofton se gjatë orën policore që filloi mbrëmë në orën 22:00 e kanë shkelur 12 persona.

Nga MPB thonë se në 24 gjithashtu janë regjistruar 408 shkelje të masës për mbajtjen e maskës.

“Oliver Spasovski inspektoi zbatimin e kufizimit të lëvizjes në Shkup, Tetovë, Kumanovë, Veles dhe qytete të tjera. Të gjitha aktivitetet e nevojshme janë ndërmarrë për të kontrolluar kufizimin e lëvizjes në përputhje me vendimin e Qeverisë”, thonë nga MPB.SmartNews

J X

nga kategoria

pg slot