Mitreski: Kuvendi është i bllokuar nga tre aspekte

e postuar më at 23:07
145 0

Kuvendi është bllokuar në disa aspekte e jo vetëm duke paraqitur amendamente nga partitë e opozitës, tha në emisionin “200” në Alsat, deputeti i LSDM-së, Jovan Mitreski. I pyetur për të komentuar mbi punën e bllokuar të Kuvendit, tha:

“Kuvendi është i bllokuar në disa aspekte, njëri është duke bllokuar me numër të lartë të amendamenteve, i dyti është duke mos caktuar komisione ose duke shtyrë komisionet dhe mënyra e tretë është duke mos siguruar kuorum në seancat plenare kur mungojnë deputetë, që janë pozitivë ose janë në izolim”, është shprehur Mitreski.

nga kategoria

pg slot