Mbyllen pesë subjekte juridike dhe dy objekte hotelerie

e postuar më at 07:26
142 0

Në 24 orët e fundit janë mbyllur pesë subjekte juridike, tre në Shkup, prej të cilave një kënd lojërash ku është hasur një festim ditëlindjeje dhe dy objekte hotelerie ku është hasur një gjendje në kundërshtim me Ligjin për mbrojtjen e popullatës nga sëmundjet ngjitëse. Në të njëjta janë hasur një numër i madh i mysafirëve të cilët nuk ishin të ulur nga katër persona në tavolinë, shërbim të pijeve në banak, duke luajtur dhe grupuar në kundërshtim me Vendimin, deklaroi për MIA-n Aleksandra Koteli nga Inspektorati Shtetëror i Tregut.

J X

nga kategoria