Mbyllen edhe klubet e fitnesit dhe bastoret

e postuar më at 14:19
197 0

Në vendimin e sotëm të Qeverisë, parashihet edhe mbyllje e klubeve të fitnesit, bastoreve dhe me këtë, edhe ndërprerje e aktiviteteve për trajnim dhe konferenca.

Nga 6 prilli deri më 20 prill, do të mbyllen klubet e fitnesit dhe ndalohen konferenca dhe mbajtja e trajnimeve, ndërkaq nga 7 prilli deri më 20 prill, mbyllen bastoret.

nga kategoria

pg slot