Mbretëresha Elizabeth vaksinohet për herë të dytë

e postuar më at 09:35
104 0

Mbretëresha Elizabeth është vaksinuar për herë të dytë.

Sipas “The Sun” 94 vjeçarja mori vaksinën e dytë pas daljes së parë në publik.

 

Queen Elizabeth Ii Portraits Photos and Premium High Res Pictures | Queen  elizabeth, Queen hat, Her majesty the queen

“Duke qenë se Mbretëresha bëri një paraqitje publike rreth 12 javë pas vaksinimit të parë, është e qartë se ajo tashmë ka marrë vaksinën e dytë” tha një burim.

Ndryshe, Mbretëresha dhe burri i saj Philip kanë marrë injeksionin e parë në janar.

nga kategoria