Mbi 7.000 amendamente nga opozita, vazhdon bllokimi i Kuvendit të RMV-së

e postuar më at 13:30
63 0

ASH-AAA ka vazhduar me bllokadën e paralajmëruar të ligjeve.

Ndaj disa propozim ligjeve që ndodhen në fazën e leximit të dytë në Komisionin për financa dhe buxhet koalicioni në fjalë ka propozuar mbi 7.000 amendamente për të paktën 10 ligje.

nga kategoria

Policia sanksionoi 434 qytetarë

Posted by - 10/04/2021 0
Mbajtja e maskës, vazhdon të jetë detyrim ligjor për qytetarët e Maqedonisë së Veriut si masë mbrojtëse nga Covid-19. Për…