Mbi 3. 000 amendamente për pakon antikrizë në Kuvend nga aleanca ASH-AA

186 0

Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut do t’i nevojitet ende kohë që t’i miratojë tre ligjet nga pakoja e pestë antikrizë për Covid-19, pasi që bllokimi nga opozita shqiptare vazhdon.

Grupi parlamentar i Aleancës për Shqiptarët dhe Alternativës realizoi paralajmërimin dhe dorëzoi 3.000 amendamente në mbledhjen e djeshme të Komisionit kuvendor për Financim dhe Buxhet.

Administrator

Ky lajmë është postuar nga ana e redaksionit SMART NEWS. - Administratori

nga kategoria

pg slot