Markovski: Nëse dua të pushojmë mjekët duhet të mbyllemi për katër ose pesë ditë

e postuar më at 19:44
166 0

“Për të analizuar nëse këto masa janë të vonuara, ne kemi nevojë për shumë më shumë informacion dhe analiza. Fatkeqësisht, ne nuk i marrim ato, sepse nuk kemi transparencë”, tha mjeku Velo Markovski për emisionin “Samo Vistina”.

Sipas tij, një gjë që dominon gjatë gjithë kohës është se nuk shpjegon pse merren masat dhe cili është qëllimi i tyre.

“Siç ishte masa e mëparshme për orën policore deri në orën 22:00, kjo nuk kishte kuptim.

Këto masa kufizuese nuk do të funksionojnë. Nëse duam të pushojmë mjekët, është më mirë t’i mbyllim për 4 ose 5 ditë, për sa kohë që zgjat inkubacioni”, thotë mjeku.

nga kategoria

pg slot