Maqedonia e Veriut deri më 15 prill pret më shumë se 100 mijë vaksina

e postuar më at 09:22
128 0

Maqedonia e Veriut deri më 15 prill pret që mbi 100 mijë doza të vaksinave kundër COVID-19 të arrijnë përmes sistemit të Kovaks.

Kryeministri Zoran Zaev thotë se për momentin bëhen përpjekje që të sigurohen vaksina gati nga të gjithë prodhuesit.

Sipas kryeministrit Zaev, secila vaksinë që do të arrijë në RMV do të jetë e sigurt dhe se do të respektohen rekomandimet e Agjencisë Evropiane për Barna.

Ndryshe, në Maqedoni ka rritje të rasteve dhe vetëm sot kishte mbi 1.200 raste të reja me COVID-19.

J X

nga kategoria