Maqedoni/Në 24 orët e fundit, u kryen 4,738 teste dhe 1,320 raste të reja të KOVID-19 u regjistruan

e postuar më at 18:55
112 0

Persëri bilans i zi me COVID ne Maqedoninë e Veriut.Siç njofton ministri i shëndetsisë në një komunikim në Facebook  Statisikat janë këto

 

 

Në 24 orët e fundit, u kryen 4,738 teste dhe 1,320 raste të reja të KOVID-19 u regjistruan në:
-Shkup 604
-Kumanovo 80
-Bitola 72
-Veles 62
-Orid 60
Kavadarci dhe Shtipi 44 secili
-Prilep 43
-Gostivar 40
-Gevgelija 38
-Tetovo 29
-Strumica 28
-Negotino 23
-Struga 20
-Kochani 19
-Kërçovë 18
-Radovish dhe Berovë nga 10 secili
-Sveti Nikole dhe Kriva Palanka pas 9
-Resen, Vinica dhe Bogdanci 7 secili
-Delçevo, Vallandovë dhe Krushevë 6 secila
-Demir Kapija 5
Probistip, Kratovo dhe Pehçevë 4 secili
-Makedonski Brod dhe Dojran nga 1 secili

Janë raportuar gjithsej 35 vdekje: 16 pacientë nga Shkupi (89g, 87g, 82g, 79g, 76g, 72g, 70g, 69g, 69g, 68g, 68g, 65g, 64g, 62.57.54), 4 Pacientë nga Manastiri (78g , 68g, 65g, 63g), 3 pacientë nga Strumica (80g, 64g, 62g), 2 pacientë secili nga Koçani (71g, 62g) dhe Prilep (84g, 69g) dhe një person i vdekur është raportuar nga Kumanova (53g), Tetovë (69), Gostivar (79), Kavadarci (74), Veles (82), Gjevgjeli (34), Kriva Palanka (71) dhe Demir Kapija (85).

514 pacientë të rikuperuar janë regjistruar nga:
-Shkup 267
-Prilep 35
-Kumanovo 31
-Veles 26
-Bitola 18
-Kavadarci 16
-Gostivari dhe Strumica 14 secila
-Tetovo dhe Kocani pas 13
-Valandovo 12
-Negotino 11
-Gevgelija 9
-Stip dhe Resnjë pas 8-shit
-Demir Kapija 4
-Sveti Nikole, Probistip dhe Vinica 3 secili
-Berovo 2
-Kërçova, Kratova, Demir Hisar dhe Dojran 1 secili

Deri më tani, një total prej 612,694 testeve të Covid-19 janë kryer në vend.

Numri i përgjithshëm i personave të diagnostikuar me KOVID në vendin tonë që nga fillimi i epidemisë është 126,230, numri i pacientëve të rikuperuar është 104,345, numri i vdekjeve është 3,642 dhe numri i rasteve aktive është 18,243.

J X

nga kategoria