Makina në flakë dhe dera e bllokuar, momente tmerri për pilotin në Meksikë

e postuar më at 15:33
130 0

Momente tmerri ka kaluar Franco Sánchez gjatë një aksidenti në një garë makinash në TC2000 në Santa Fe, Meksikë. Pilotët Hernán Testaseca dhe Franco Sánchez u aksidentuar me njëri tjetrin dhe direkt pas kësaj makina e këtij të fundit u përfshi nga flakët.

J X

nga kategoria