Lovren sfidon ish-kampionin e UFC, “masakra” në ring zgjat 50 sekonda (Video)

137 0

Dejan Lovren, ish-futbollisti i Liverpulit, kishte vendosur pak kohë më parë të sfidonte kampionët e arteve marciale, duke deklaruar se ishte gati për t’u përballur edhe ai në UFC pasi ishte i përgatitur fizikisht. Sfida është pranuar nga njw ish-kampion dhe sigurisht që Lovren e kuptoi që as nuk i afrohej niveleve të tilla.

Bashkëkombwsi dhe njëkohësisht miku i tij, Mirko Filipoviç, i njohur në oktogon si “Cro Cop”, i ka treguar atij se si është në të vërtetë të ndeshesh me profesionistët, edhe pse ai ka braktisur artet marciale prej vitesh, pas shumw kohësh tw kaluara edhe si një kampion i vërtetë në kikboks.

Lovren zgjati vetëm 50 sekonda në ring, ku kundërshtari i tij sigurisht nuk e goditi, por e nënshtroi vetëm me kapje, duke mos e lënë mbrojtësin të merrte frymë me vazhdimësi derisa u dorëzua.

Administrator

Ky lajmë është postuar nga ana e redaksionit SMART NEWS. - Administratori

nga kategoria