Ligji i ri për arsim do të lë pa punë me qindra mësimdhënës!?

e postuar më at 18:18
140 0

Ministria e Arsimit dhe Shkencës po përgatit ndryshime në Ligjin për mësimdhënësit dhe bashkëpunëtorët profesionalë në shkollat ​​fillore dhe të mesme, përcjell News Smart TV.

“Ky ligj rregullon kushtet për vendosjen e punësimit me kohë të plotë të mësimdhënësve dhe bashkëpunëtorëve profesional, shndërrimin e punësimit nga orar të pjesshëm në orë të pacaktuar pune, kalimin në tituj të karrierës së mentorit dhe këshilltarit, mënyrën e përcaktimit të pagave dhe shtesave të pagave”, thonë nga Ministria e Arsimit dhe Shkencës. News Smart TV

nga kategoria

Reagim nga TAV Maqedoni

Posted by - 10/03/2021 0
“Marrëveshja e punësimit për kohë të caktuar të ish nëpunësit tonë, deklaratat e të cilit po citoni brenda tekstit tuaj,…