Lëshohet urdhër arrest ndërkombëtar për narko-bosët e drogës nga Gërçeci

e postuar më at 14:59
246 0

Ministria e Punëve të Brendshme ka lëshuar urdhër arrest ndërkombëtar për narko-bosët e drogës nga Gërçeci pas operacionit “Mali”, që u realizua javën e kaluar.

MPB-ja gjatë aksionit arriti të arrestojë disa persona, por kryesorët arritën që të arratiseshin, me të cilën sot është lëshuar urdhër arrest ndërkombëtar. Bëhet fjalë për Sedat Bajrami, Besir Latifi, Egzon Zendeli, Senat Latifi, Ilaz Muaremi dhe Ismail Rogoci.

Në aksionin e javës së kaluar u arrestuan 21 persona.

J X

nga kategoria

pg slot