Lëndohen lehtë katër emigrantë dhe drejtuesi i automjetit në një aksident në Veles

e postuar më at 20:19
104 0

Në aksin Gradsko-Veles në afërsi të Verarisë “Stobi” sot në mëngjes rreth orës 7 ka ndodhur një aksident në të cilin lehtë janë lënduar katër emigrantë dhe drejtuesi i automjetit, konfirmoi zëdhënësi i SPB Veles, Verolub Dodevski.

Ai sqaroi se në vendin e ngjarjes ka qenë një ekip i policisë kufitare i cili e ka ndërmarrë rastin përsipër.

Siç informuan nga spitali i Velesit zëdhënësja Eleonora Jovanova, sot në mëngjes rreth orës 7 nga ekipi i Ndihmës së Shpejtë me automjetin e sektorit për kirurgji në kuadër të ISHP Spitali i Përgjithshëm Veles janë sjellë dy pacientë emigrantë (18 dhe 19 vjeç), ndërsa pak më vonë edhe tre pacientë, dy emigrantë (20 dhe 23 vjeç) dhe drejtuesi i automjetit i moshës 33-vjeçare.

“Pacientët janë kontrolluar në ambulantë nga mjeku kujdestar, janë bërë analizat e nevojshme dhe të njëjtit kanë pasur lëndime të lehta trupore dhe nuk janë ndaluar për mjekim spitalor”, sqaroi Jovanova.

nga kategoria