Kuvendi nesër vazhdon seancën e 26-të, do të mbahen edhe seancat 20, 25 dhe 29

e postuar më at 22:42
54 0

Kuvendi nesër në orën 12 do ta vazhdojë debatin për pikat e seancës së 26-të, pas së cilës do të mbahen edhe seanca e 20-të, 25-të dhe e 29-të.

Për votimin e Projektligjit për ndryshimin e ligjit për shërbime mediatike audio dhe audiovizuale me procedurë të shkurtuar në lexim të dytë dhe të tretë, siç u theksuar në seancë, deputetët do të informohen shtesë.

Deputetët sot i sollën ndryshimet e Ligjit për duhan. Për të votuan edhe deputetët e opozitës. Me Ligjin shtyhet afati për blerjen e rekoltës për një muaj me çka u dilet në ndihmë prodhuesve të duhanit.

nga kategoria

Kundër reklamave me pagesë

Posted by - 08/03/2021 0
Përfaqësues të Qeverisë, ditë më parë – në bisedë me shoqatat e mediave paralajmëruan ndryshime ligjore sa i përket fushatave…