Kuvendi në ora 15:00 do të vazhdoj seancën e 38

e postuar më at 13:38
105 0

Propozim/Ligji për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për regjistrimin e popullsisë me procedurë të shkurtër sot kaloi në Komisionin Juridiko-Ligjvënës, pasi dje pasdite mbaroi debati rreth amendamenteve në Komisionin për Çështje Evropiane.

J X

nga kategoria

Momenti kur vaksinohet Albin Kurti

Posted by - 29/03/2021 0
Kryeministri i vendit, Albin Kurti, është vaksinuar i pari në vend me vaksinën Anti-COVID të AstraZenecas Në prani të ekipit…