Kuvend, miratohet nevoja për Ligjin për shtyrjen e regjistrimit

e postuar më at 13:10
151 0

Kuvendi me 95 vota “për” dhe  7 vota “kundër” ka miratuar nevojën e Ligjit për shtyrjen e regjistrimit, pas kësaj Ligji kalon ne Komisionin për Çështje Evropiane.

nga kategoria

pg slot