Kuvend, caktohet seancë për shtyrjen e regjistrimit

e postuar më at 10:29
166 0

Kuvendi i Republikës së Maqedonisë së Veriut ka caktuar seancë për propozim/ndryshimin e Ligjit për regjistrimin e popullsisë.

“Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut, Talat Xhaferi ka caktuar seancën e 38 plenare për në ora 13.00, me dy pika në rend të ditës: 1. Propozim ligi për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për regjistrimin e popullsisë, ekonomive familjare dhe vendbanimeve në Republikën e Maqedonisë së Veriut për vitin 2021, me procedurë të shkurtuar 2. Propozim ligi për ndryshimin dhe plotësimin e Kodit Zgjedhor me procedurë të shkurtuar”, thuhet në njoftimin e Kuvendit.

nga kategoria

pg slot