Krzalovski i MCMC: Nuk ka sondazh për rejtingun partiak

e postuar më at 12/06/2022
73 0
MCMS thotë se nuk ka asnjë sondazh për rejtingun e partive politike, pasi disa portale sot kanë publikuar rezultatet e sondazhit të opinionit publik me vlerësime për partitë. Drejtori i MCMS-së, Aleksandar Krzalovski, tha se një sondazh i tillë nuk ka.
- MCMS
porositi dhe publikoi një sondazh për “100 ditët e Qeverisë”. Nuk bëhet fjalë për vlerësimet e partive politike. Nuk ka vlerësime të publikuara në raportin e sondazhit. Në shtojcën e raportit me të dhënat demografike ka një tabelë për përqindjen e mbështetësve të partive për të interpretuar rezultatet e pyetjeve të bëra dhe mbi këtë bazë (ku ka dallime të konsiderueshme), si dhe për elementë të tjerë demografikë ( gjinia, rajoni, arsimi) deklaroi Krzalovski për "360 gradë".

J X

nga kategoria

pg slot