Kreu i KOM bën thirrje që të respektohen masat kundër Covid-19

e postuar më at 11:33
73 0

Kreu i Kishës Ortodokse Maqedonase, kryepeshkopi z.z. Stefan ka bërë thirrje që gjatë festave të ppashkëve të respektohen masat për mbrojtje nga Covid-19. Ai bën thirrje që me kohë të merren ilaçet dhe vaksinat kundër Covid-19.

“Jetojmë në një kohë tundimesh të vazhdueshme. Dhe si pjesa tjetër e botës, edhe ne përballemi me probleme shëndetësore – përhapja e një sëmundje ngjitëse që ka përshkuar çdo aspekt të jetës. Për këtë arsye në mënyrë atërore kemi bërë thirrje dhe vazhdojmë të bëjmë thirrje respektimin me durim të masave të parashikuara, për kujdesin tonë dhe të tjerëve, si dhe të marrim me kohë ilaçet dhe vaksinat”, deklaroi z.z. Stefan.

nga kategoria