Kreshnik Bekteshi paralajmëron 1.000 punësime të reja

e postuar më at 23:29
120 0

Ministri i Ekonomisë, Kreshnik Bekteshi përmes një postimi në fejsbuk ka njoftuar qytetarët lidhur me një investim të ri në Strugë.

Bëhet fjalë për një investim që arrinë vlerën e 15 milion eurove të kompanisë kanadeze Magna në fabrikë për prodhimin e retrovizorëve dhe komponentave të automobilave në ZZHTI Strugë.

Përmes këtij investimi do të hapen rreth 1000 vende të reja të punës në rajonin e Strugës. Sigurisht se investimet e tilla do të ndikojnë dukshëm në uljen e papunësisë në vend.

nga kategoria