Komunitetet me një zëvendëskryeministër dhe dy ministri në Qeverinë Kurti 2

120 0

Dy ministri të Qeverisë Kurti 2 pritet të drejtohen nga komunitetet në Kosovë, njërën prej të cilave do ta udhëheqë Goran Rakiq nga Lista Serbe.

Kandidati për kryeministër nga partia fituese në zgjedhjet e 14 shkurtit, Lëvizja Vetëvendosje, Albin Kurti ka prezantuar kabinetin qeveritar, pjesë e të cilit do të jenë propozoi të jenë një zëvendëskryeministre, dhe dy ministra.

Kurti propozoi Emilija Rexhepin zëvendëskryeministre e tretë për Pakica dhe të Drejtat e Njeriut, ndërkaq për ministrinë e Pushtetit Lokal propozoi Elbert Krasniqin.

Kurse nga Lista Serbe, është propozuar që të drejtohet ministria për Komunitete dhe Kthim, saktësisht nga Goran Rakiq.

Administrator

Ky lajmë është postuar nga ana e redaksionit SMART NEWS. - Administratori

nga kategoria