Komuna e Gostivarit themelon Komisionin për Kulturë, drejtimin ia besoi opozitës

e postuar më at 18:30
43 0

Komuna e Gostivarit për herë të parë ka themeluar Komision për Kulturë. Ky komision do t’i shërbejë artit dhe artistëve të qytetit.

Për të qenë transparet, ky komision me propozim të shumicës në Këshill të drejtuar nga ASH, i dha mundësinë të njejtin ta drejtojë opozita, konkretisht BDI.

Edhe pse ky subjekt vazhdimisht ka penguar ose nuk ka mbështetur shumicën në Këshill, në Seancën e 12-të, shumica propozi dhe voti kryetare komisioni të jetë Vjollca Baftiu Zylberai, këshilltare nga BDI e cila me profesion është aktore.

Ky komision themelohet me propozimin e kësaj të fundit, por pa mbështetjen e shumicës i njejti nuk do të formohej.

Gostivari dhe banorët e tij duhet ta dinë të vërtetën, e jo atë që ka publikuar këtë pasdite Vjollca Baftiu Zylberai, gjoja themelimi i këtij komisioni qenka meritë e saj e cila sapo u emërua, harroi se kush e bëri drejtuese të këtij komisioni.

J X

nga kategoria

Vdes Mbretëresha Elizabeth!

Posted by - 08/09/2022 0
Mbretëresha Elizabeth II, ka ndërruar jetë në moshën 96 vjeçare. Ajo ka qenë monarkja me më së shumti vite në…
pg slot